fbpx
 x 

Tendințe în manichiură pentru primăvara 2019

În timp ce cele mai mari tendințe de manichiură sunt descoperite și se apar odată cu succesiunea anotimpurilor, există câteva modele care arată mereu la modă. Mai mult decât atât, realizarea acestora nu necesită o vizită la salonul de manichiură.

Ca dovadă, am adunat cele interesante si originale modele care pot pune în valoare unghiile voastre, cu un efort minim.

Considerați acest scurt articol un mic ghid către o manichiură minimalistă care poate fi obținută în confortul propriei case, folosind cele mai bune instrumente de îngrijire.

Vă vom prezenta nouă dintre modelele noastre preferate, fie ele în trend sau atemporale, precum și o expunere a modului de a perfecționa singură designul profesionist. Indiferent de estetica ce te avantajează, găsește inspirație pentru următoarea ta manichiură DIY în articolul nostru. Se poate dovedi calea spre cea mai elegantă poza a unei mâini făcută vreodată. Urmăritorii tăi de pe Instagram vor fi fascinați!

Culori ale unghiilor în gradient

Un trend extrem de simplu însă foarte atrăgător! Tendința de estompare a culorii argintiu este ușor de făcut: fiecare deget poarta o culoare diferită...și asta-i tot! Cheia pentru o manichiură multicoloră coezivă este alegerea strategică a lacului. Întotdeauna se recomanda o gamă de nuanțe în aceeași familie de culori. Vopsiți fiecare unghie cu o culoare diferită și obțineți o tranziție a umbrelor care poate fi percepută, în mod intenționat, inadecvată. Admiratorii tăi vor fi intrigați!

unghii gradient

Cuticulele! Doar ele!

Pentru a obține aceasta bandă minimalistă peste cuticule, începeți procedura cu întreținerea cuticulelor și aplicarea unui lac transparent ca strat de bază.

Pentru pasul doi, pregătiți o perie subțire de striping și o bucată de folie de aluminiu. Înmuiați peria subțire în lacul colorant ales, apoi îndepărtați orice exces trăgând peria de-a lungul foliei de aluminiu.

unghii cuticule

Pentru a obține curba corectă, se recomandă pornirea benzii cât mai subțire posibil, apoi treptat a creșterii grosimii acesteia spre mijlocul patului unghiilor. Puteți începe de la marginea din stânga a unghiei, începând linia subțire și mărirea treptată a lățimii, apoi subțierea din nou pe măsură ce ajungeți în partea dreaptă a unghiei. Nu vă faceți griji dacă linia se estompează la jumătatea drumului - puteți aplica întotdeauna un al doilea strat dacă aveți nevoie. Asigurați-vă că aplicați lacul pe unghie și nu pe pielea înconjurătoare sau pe cuticula. Vă recomandăm să păstrați un produs de îndepărtare a lacului de unghii și o perie în apropiere pentru a remedia greșelile.

Umbre estompate pe unghii

Puteți sa lăsați creativitatea sa zburde cu acest tip de vopsire al unghiilor. Începeți de la cuticule, unde culoarea trebuie să fie cat mai apropiată de cea a pielii (nude) si continuați să o derivați spre o nuanță contrastantă, alb luminos, spre vârful acestora. Puteți folosi un burete de machiaj înmuiat în acetonă pentru a dilua accentele prea îndrăznețe. Aceasta procedura uniformizează trecerea și face tranziția tonală a culorii într-o manieră elegantă.

umbre estompate unghii

Șabloane elegante

Acest tip de pete șic stropite pe unghiile voastre pot fi executate în mii de variante. Puteți opta pentru strălucitor sau mat, cu picături pastelate de diferite forme, dimensiuni și culori. Cu cât adăugați mai mult lac, cu atât mai impresionant va fi rezultatul final.

sabloane elegante

MODELE FLORALE 

Modele floralele pentru primăvară nu sunt din categoria “WOW, ce inovație!”, însă, ca toate lucrurile care înfloresc, oferă un sentiment adorabil în această perioadă a anului. Puteți să pictați o singură floare pe fiecare deget sau să le amestecați și să potriviți buchetul cu autocolante. Așadar,  un moment desprins din anii '70 este la moda încă o dată.

modele florale

Unghii cu mesaj (la propriu)

Vorbind despre autocolante, tendința de a “tipări” anumite mesaje pe unghii este extrem de ușor de realizat. Imaginează un curcubeu de culori si alege și tu să fii promotorul apelului nostru feminist preferat: Girl Boss.

mesaje feministe unghii

INIMI DE CONFETI

Este clar deja de mai multă vreme că manichiura cu inimioare aplicate este tot timpul la modă! Dacă doriți sa optați pentru o manichiură mereu în sezon, minimalistă și care arată o implicare mult mai mare decât cele trei minute pe care le-ați alocat pentru a va pregăti unghiile, atunci aveți deja răspunsul la întrebarea voastră.

inimi de confeti unghii

COW PRINT

Ne-am gândit la acest aspect încă de când Kendall Jenner a spus lumii că iubește acest tip de print. Unghii lungi, sub forma de migdală, vopsite în alb clar, cu zone imperfecte negre aplicate peste partea de sus. Aceasta este noua tendință de unghii „chic”, de care nu am știut niciodată că avem nevoie...

unghii cow print

Roz Cuarț

Unghiile marmorate sunt uimitor de ușor de creat la domiciliu. Pentru arcuri asemănătoare unor ramuri care arată estompat, sugerăm diluarea accentului lustruit alb cu acetonă și vopsirea pe linii cu o perie super-subțire de striping. Dacă nu aveți acetonă la îndemână, un alt sfat este să amestecați câteva picături de lac alb de unghii cu un strat transparent de bază, ceea ce creează o textură asemănătoare unui jeleu, cu care este mai ușor să lucrați.

unghii roz cuart

Sursa: aici

manichiura, tendinte manichiura, 2019

  • Vizualizări: 756

CREO CONSULTING SRL | CUI 17676261 | J12/2164/10.06.2005
CLUJ-NAPOCA, ROMANIA