Ingrijirea mainilor, Ingrijirea picioarelor, Sfaturi utile

Cum aleg unghiera perfectă?

Seki Edge Romania

Cum aleg unghiera perfectă? O întrebare pe care ne-am pus-o fiecare, de multe ori. Fie că ne raportăm la experiențele altor utilizatori sau pur și simplu citim detalii despre caracteristicile tehnice modul în care au fost fabricate sau preț, procesul de decizie poate fi unul anevoios. Informațiile și descrierile sunt extrem de detaliate iar prețurile pot varia de la 10 RON la peste 100 RON, pentru o simplă unghieră. Pentru a ușura această decizie, vă las mai jos o 6 sfaturi despre cum puteți să alegeți unghiera perfectă pentru nevoile voastre.

Alege unghiera perfectă în funcție de calitate, nu de preț

Când vine vorba de alegerea unui unghiere calitatea oțelului din care este construită va determina rezistența, calitatea și precizia produsului în timp.

Oțelul inoxidabil de înaltă calitate este cea mai bună alegere ca și material. Acesta își va păstra proprietățile de tăiere mulți ani, dacă este utilizat adecvat. Optând pentru acest tip de material vă asigurați că unghiera poate fi curățată și sterilizată fără riscul de a rugini. Procedura de sterilizare este vitală pentru a menține igiena unghiilor.

unghiera perfecta Seki Edge SS-109

Unghierele produse de Seki Edge au o reputație excelentă pe tot globul, datorită calității otelului inoxidabil din care sunt construite precum și a finisării manuale a marginilor de tăiere. Spre deosebire de produsele care au un preț mai mic, unghierele produse în Japonia nu vor rupe unghiile ci le vor lăsa netede, pe întreaga suprafață, fără contururi neregulate, datorită marginilor de tăiere extrem de ascuțite.

Marginile de tăiere trebuie să fie perfect aliniate

Examinați lamele de tăiere și acționați mânerul unghierei până la partea inferioară. Lamele ar trebui să fie suprapuse perfect. Dacă există un spațiu între lame, oricât de mic, concluzia e simplă: unghiera va rupe unghiile, nu le va tăia.

Unghierele calitative au o aliniere perfectă între cele două lame. Acestea trebuie să fie finisate pentru a tăia unghiile natural, fără a aplica presiune suplimentară pe mâner. În schimb, unghierele care au un preț mai scăzut sunt de obicei fabricate din materiale de calitate scăzută și își vor pierde rapid calitățile.

margini taiere unghiera Seki Edge

Unghiile tăiate uniform și corect sunt baza unei igiene sănătoase a mâinii. Așadar, dacă vrei să ai unghii sănătoase și îngrijite, consideră o investiție inițială mai mare și alege o unghieră de calitate. Pe lângă faptul că va rezista mai mult în timp te vei bucura de aceeași tăiere precisă mulți ani.

Alege unghiera corectă

Luați în considerare ideea de a avea două sau mai multe unghiere, în funcție de nevoi:

Spre exemplu, deschiderea de tăiere pentru unghiile de la picioare este mai mare (3 mm sau mai mult) în comparație cu deschiderea de tăiere pentru unghiile de la mâini (1.8 sau 2 mm).

Tăiați unghiile cu atenție

Un alt avantaj al unghierelor calitative este că acestea pot fi folosite și pentru unghii groase sau care au o infecție fungică a unghiei, fără a deteriora placa. Cu toate acestea, dacă aveți anumite afecțiuni metabolice (cum ar fi diabetul) este recomandat ca tăierea unghiilor să fie realizată de un specialist podiatru. Dacă aveți o unghie incarnată sau unghiile sunt foarte groase, luați în considerare folosirea unui clește pentru unghii din oțel inoxidabil.

Sterilizați unghierele în mod regulat

Se recomandă ca unghierele să fie curățate înainte și după fiecare utilizare. Tocmai din acest motiv aceste instrumente trebuie să fie din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate – pentru a preveni apariția ruginie. Chiar dacă ești singurul utilizator al unghierei, bacteriile sau virușii pot adera la suprafețele de tăiere, provocând infecții. Cea mai simplă soluție de igienizare este curățarea generală cu apă și  săpun și aplicarea unei soluții  pe bază de alcool pe marginile de tăiere. Dacă aveți posibilitatea, sterilizarea este recomandată la intervale regulate de timp.

O unghieră de calitate este cadoul perfect pentru bărbați

Majoritatea bărbaților iubesc unghierele și le preferă în detrimentul oricărui alt instrument de manichiură. Acest lucru se datorează faptului că unghierele de calitate permit: o tăiere delicată și precisă, chiar și în cazul unghiile puternice. Mai mult, procesul durează doar câteva minute! Dacă unghiera are și un aspect compact și elegant, cum este cazul acestei unghiere din oțel inoxidabil satinat, nu este de mirare că unghierele sunt atât de populare în rândul bărbaților.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei idei de cadou pentru el nu omiteți din calcul o unghieră de calitate japoneză. Acestea sunt întotdeauna un cadou binevenit pentru bărbați – perfecte atât pentru călătoriile de afaceri cât și pentru o îngrijire perfectă a unghiilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.