Afișez toate cele 22 de rezultate

Ustensile și Instrumente Manichiură / Pedichiură Profesionale

În magazinul nostru cu Ustensile și Instrumente Manichiură – Pedichiură Profesionale Marca Seki Edge – găsiți ustensile și instrumente de calitate cu garanție de minim doi ani, pentru salonul tău de manichiură pedichiură, dar și pentru uz personal.

În magazinul nostru vedeți produse pentru manichiură și pedichiură fabricate în Japonia, din oțel de calitate superioară, din zona provinciei Seki, oțel recunoscut pentru calitate. Alege pentru utilizare profesională în saloanele de manichiură -pedichiură, dar și pentru uz personal, acasă sau în vacanțe.

 

Produse pentru manichiură – pedichiură

La Seki EdgeRomania comecializăm prin intermediul acestui Magazin o gamă variata de ustensile și instrumente pentru manichiură – pedichiură, cum ar fi: unghiere profesionale și de uz casnic, forfecuțe de unghii profesionale și de uz casnic, forfecuții de cuticule profesionale și de uz casnic, pile pentru ughii cu utilizare profesională și de uz casnic, împingătoare și cuțite cuticule profesionale și de uz casnic, dar si alte produse pentru manichiura – pedichiura perfecta!

Ustensile și Instrumente Îngrijire

În portofoliu nostru de produse Marca Seki Edge, veți mai regăsi și alte ustensile și instrumente de îngrijire personală, pentru uz profesional sau personal: Ustensile și Instrumente pentru îndepărtat punctele negre; Foarfece profesionale de tuns părul; forfecuțe pentru sprâncene, pensete profesionale …

Garanția Calității Seki Edge pentru Ustensile și Instrumente Manichiură Pedichiură Profesionale

Toate ustensilele și instrumentele Marca Seki Edge sunt fabricate din Oțel Japonez de calitate superioară și suntem atât de încrezători în calitatea produselor noastre pentru încât vă oferim o garanție a produselor pentru Manichiură și Pedichiură de minim doi ani.