Confidenţialitatea informaţiilor personale ale clienţilor magazinului virtual www.seki.ro este unul dintre

aspectele pe care le tratăm cu cea mai mare seriozitate.

Creo Consulting SRL colectează informaţii prin intermediul site-ului web www.seki.ro, în conformitate cu legislaţia română care face referire la aceste aspecte. Site-ul plasează un „cookie” pe calculatorul vizitatorului, cere este utilizat pentru colectarea de informaţii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru şi la autentificarea automată a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de înregistrare client
 • Formularul de comandă
 • Formularul de contact
 • Formularul de recenzii produse
 • Formularul de abonare newsletter

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

 • Facilitarea comunicării directe şi indirecte cu clienţii
 • Facturarea produselor/ serviciilor comandate de către dumneavoastră
 • Livrarea produselor
 • Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse
 • Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/ promoţii disponibile
 • Informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe seki.ro, evoluţia şi starea comenzilor,
 • precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, Creo Consulting SRL îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastră se angajează să nu transmită datele colectate către terţi, cu excepţiile situaţiilor expres prevăzute de legislaţia statului Român în vigoare. Astfel, informaţiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Poliţiei, Instanţelor judecătoreşti sau altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi că urmare a unor cereri expres formulate.

Orice utilizator care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul www.seki.ro poate opta pentru ştergerea acestora din baza noastră de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@seki.ro.

În cazul în care utilizatorii nu doresc să primească în continuare comunicări comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul din footer-ul newsletter-ului Creo Consulting SRL primit prin email.

În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul Creo Consulting SRL. În cazul în care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o înţelegere, litigiul va fi soluţionat de către Comisia de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Cluj sau de către instanţele de judecată competenţe din Municipiul Cluj.

Pentru informare şi suport, ne puteţi contacta la adresa contact@seki.ro

Informaţiile personale colectate de la clienţi de către vânzător în vederea realizării de comenzi, atât prin site- ul www.seki.ro cât şi telefonic sau prin e-mail sunt absolut necesare în vederea efectuării comerţului la distanţă.

Colectarea informaţiilor personale de contact, sunt absolut obligatorii, aceste informaţii fiind indispensabile de vreme ce asigura informarea şi punerea în posesia clientului a bunurilor comandate.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice www.seki.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

Sunteti obligat(ă) să furnizaţi datele cerute obligatoriu, acestea fiind necesare în scopul facturarii şi livrării produselor comandate de dumneavoastră, comunicării cu dumneavoastră ca potenţial client şi al acordării asistenţei post-vânzare pentru comenzile realizate.

Refuzul dvs. determină incapacitatea de a onora comenzile formulate, de a raspunde la întrebările expediate de dumneavoastră şi de a vă acorda asistenţă în cazul în care anterior aţi solicitat aceasta. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizarii de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: personalului angajat al operatorului, firme de coletărie prin intermediul cărora se face livrarea.

Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa Creo Consulting SRL, vă puteţi exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

 

 • dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • să interviti asupra datelor transmise;
 • să va opuneţi prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară
 • să solicitaţi ştergerea datelor, cu excepţia situaţiilor prevăzute de

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.seki.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date. Informaţiile pe care ni le furnizaţi vor fi utilizate în scopul pentru care le-aţi furnizat, pentru a administra, a sprijini şi a evalua serviciile noastre şi a preîntâmpina încălcarea securităţii, a legii şi a termenilor noştri contractuali.