Afișez toate cele 2 rezultate

Pile de unghii Seki Edge – inovație și calitate

Când le-au realizat, creatorii pilelor de unghii de la Seki Edge s-au gândit în primul rând la confortul și siguranța utilizatorului. Asta pentru că în colecția de pile de unghii veți găsi modele inovatoare. Prin forma lor, definesc profesionalismul cu care au fost lucrate. Materialul din care pilele sunt făcute este de cea mai bună calitate japoneză, oferind acuratețe în executarea procesului de pilire a unghiilor.

Cu diferite suprafețe abrazive, aceste pile de unghii Seki Edge își găsesc utilitatea în funcție de destinație. Ele pot fi folosite pentru scurtat, pentru a finisa suprafața unghiei sau pentru a îndepărta acrilul sau gelul UV.

Cum să alegeți pila de unghii potrivită?

Pilele de unghii se aleg în funcție de necesitate. Pentru pilirea unghiilor proaspăt tăiate sau pentru scurtarea acestora, se folosește pila cu o abrazivitate medie. Pentru suprafața (luciul unghiei) este recomandată pila cu o granulație foarte mică și deasă, aceasta fiind foarte fină. În îndepărtarea gelului UV sau a acrilului, sunt folosite pilele puternic abrazive. La acestea din urmă, sunt folosite două tipuri de pile, la început pentru îndepărtarea stratului gros se folosește pila cu granulație mare, apoi pila cu abrazivitate medie.

Pentru sănătatea și estetica unghiei, este foarte importantă alegerea corectă a pilelor de unghii.