Afișez toate cele 4 rezultate

Îngrijirea unghiei cu împingătorul și cuțitul de cuticule

Unghia are sensibilitatea ei și de aceea trebuie tratată cu cât mai multă atenție. Însă de cele mai multe ori, saloanele specializate pe manichiură adoptă direct tehnica curățării cuticulei prin tăiere, ceea nu este întotdeauna sănătos. Când ajunge să fie vizibilă, cuticula trebuie împinsă  doar și numai dacă este prea mare se va tăia, însă și atunci, nu prea mult. Tocmai de aceea, este recomandat ca partea crescută în exces a cuticulei să fie finuț tăiată, iar restul să fie îndepărtat prin împingere. Păstrarea cuticulei unghiei este prima măsură de siguranță împotriva bacteriilor. Aceasta acționează ca o barieră între piele și unghie, protejând-o de factorii nocivi externi, cum ar fi bacteriile și virușii. Îngrijirea unghiei cu împingătorul și cuțitul de cuticule este cea mai sănătoasă metodă de a scăpa de aspectul inestetic pe care îl lasă cuticula.

Împingătorul de cuticule Seki Edge

Împingătorul de cuticule Seki Edge este realizat în 100% din oțel inoxidabil. Are un design sofisticat și este finisat manual, fiind rezistent la coroziune. Este ergonomic, pentru a crea confort în timpul manevrării și are și o durabilitate nedeterminată. Scobitura acestui împingător de cuticule protejează pielea sensibilă din jurul unghiei. Cu el puteți efectua mișcări precise doar pentru a împinge cuticula excesivă. Produsul este potrivit pentru utilizarea personală dar și pentru cea profesională. Procedura poate fi realizată ușor în confortul propriei case, utilizarea instrumentului fiind facilă: trebuie doar să împingeți ușor cuticulele crescute. Acest împingător de cuticule este un must-have nelipsit din trusa pentru îngrijirea unghiilor.

Cuțit pentru cuticule

Fabricat din oțel inoxidabil, instrumentul este necesar în procesul de întreținere al sănătății cuticulelor. Procedura poate fi realizată cu ușurință chiar de dumneavoastră. Utilizarea cuțitului pentru cuticule este ușoară, după ce cuticula este împinsă ușor, se utilizează dispozitivul de îndepărtare a pielii în exces.