Afișez toate cele 2 rezultate

Îngrijirea tenului cu puncte negre

Instrumentul de îndepărtare puncte negre

Realizat din oțel japonez de cea mai bună calitate, instrumentul de îndepărtare puncte negre oferă o performanță și rezistență ridicată. Este recomandat pentru îngrijirea tenului, atât pentru utilizarea casnică cât și pentru cea profesională.

Instrumentul are două orificii pe capete, de dimensiuni diferite. Cu ajutorul acestor capete, punctele negre vor fi extrase fără probleme indiferent de mărimea acestora. Fiind fabricat din oțel inoxidabil, este perfect pentru sterilizări repetate.

Sfaturi de utilizare

Instrumentul se sterilizează, înainte de utilizare prin spălare cu apă și săpun, urmat de o fierbere pentru câteva minute (100 grade), ori prin aparatul profesional de sterilizat instrumentele.

Înainte de a se începe procedura de extragere, tenul trebuie pregătit. Curățăm tenul bine, cu apă micelară sau loțiune pentru îndepărtarea impurităților, apoi deschidem porii cu o baie de aburi facială, după care se poate începe extracția coșurilor. Se alege capătul dorit, se așează bucla de extragere pe care o considerăm potrivită deasupra și se apasă printr-o mișcare descendentă.
După fiecare extragere, se șterge tenul cu o dischetă îmbibată cu loțiune tonică, iar ustensila se șterge cu spirt.
Atenție! Nu apăsați prea tare în timpul extragerii pentru că riscați să lezați țesutul. Folosiți apăsări multiple și din unghiuri diferite pentru extracție.