Afișez singurul rezultat

Vezi filtre

Clești pentru unghii

La Seki Edge Romania gasiti cei mai buni clești pentru unghii, utilizabili pentru manichiură și pedichiură, clesti pentru uz profesional sau casnic

Clesti profesionali din oțel inoxidabil japonez, ce vă vor ușura procesul de tăiere al unghiilor groase atât pentru manichiură cât și pentru pedichiură.

Clestii de unghii pentru manichiură și pedichiură Seki Edge sunt un amestec elegant de funcționalitate și design în arta prelucrării unghiilor artificiale (acrilice), cât și a unghiilor naturale.

Seki Edge livrează către clienți săi, prin fiecare produs realizat, o tehnologie inovatoare ce stă la baza celor mai calitative instrumente  și ustensile de îngrijire personală disponibile pe piață. Curățarea și îngrijirea adecvată a unghiilor este o etapă peste care nu trebuie să trecem, sub nicio formă, dacă ne dorim o manichiura sau o pedichiură impecabilă.

În ansamblu procesului de pregătire a unghiilor pentru aplicarea gelurilor UV colorate sau a lacurilor semipermanente trebuie să folosim mai multe ustensile speciale, pentru unghii. Seki Edge România îți pune la dispoziție o gamă diversificată de ustensile pentru manichiurii și pedichiură, atât pentru uzul personal, cât și pentru uz profesional.